Designerportalen

Inspirasjon, veiledning og kunnskap for deg som er designer.

 

Bli medlem

Velkommen

Jeg ønsker deg hjertelig velkommen til digital medlemsportal hvor du får utvikle dine kunnskaper som strikkedesigner.

Hverdagen som selvstendig designer kan til tider være tøff og utfordrende. Spørsmålene dukker opp underveis. Du bruker mye tid på å finne informasjonen og kunnskapen. Du savner en sparringspartner, eller har behov for ekstra veiledning. Ja, for noen ganger står vi fast i de endelige avgjørelse og vi trenger noen å rådføre oss med.

I designerportalen graver vi dypere inn i teknikker, strikkeprosesser og fremgangsmetoder. Vi skal også fokusere på kunden og kundeservice, integritet og prissetting. Designerportalens innhold har allerede vokst seg ganske stor, og vil være i stadig utvikling i fremtiden.

Det aller viktigste fokuset er å gjøre strikkedesign til et verdig og anerkjent ykre. Du som strikkedesigner fortjener å skinne og din kunnskap og bedrift fortjener å bli anerkjent som et unikt yrke.

 

Teknikker

 

Kunnskap

 

Design

Livesendinger og nytt tema hver måned!

Bli medlem i strikkebiblioteket
Venica D:


Hei,


Jeg er Veronica - designer, og eier av Venica Design, og kurset Bli strikkedesigner. Min lidenskap er å få strikkedesign som et anerkjent og respektert yrke hvor du som designer skal bli betalt på et mye høyere nivå enn strikkedesign blir i dag. Det krever de tøffe samtalene, pirke bort uvaner, dårlige oppskrifter og underbetaling av kunsten du produserer i ditt håndverk. Strikkekunstens håndverk er omfattende og strikkekunstens historie har satt dype spor i oss som vi må ivareta på en mye bedre måte enn det gjøres i dag.

Jeg også lidenskapelig opptatt av at designere skal lære seg faget på den riktige måten. Dette er temaer du skal høre meg snakke masse om og du skal få selvtilitten til å være stolt av yrket som strikkedesigner.

 

Designeren

kr 499/m

Medlemsportal for designere.

  • Alt innholdet i designportalen
  • Nytt tema og innhold hver måned med livesendinger
  • Veiledning
  • Fellesskap i egen fb gruppe med andre designere
  • 50 % rabatt på kurs* og oppskrifter

(*rabatten gjelder ikke for kurset Bli strikkedesigner)

 

Bli Diva medlem

Bli kjent med strikkere fra hele landet. Medlemsportalen har et eget strikkefellesskap hvor vi hjelper, råder og heier på hverandres strikkeprosjekter.

 

BLI MED I STRIKKEGJENGEN