Strikkebiblioteket

Kunnskap, kjærlighet og suksess i hver maske!

Strikkebiblioteket er stedet for deg som vil utvikle dine strikkekunnskaper. Her lærer du om strikkeprosesser, fremgangsmetoder og teknikker  i et herlig strikkefellesskap.

Bli med


Strikkebiblioteket har samlet kunnskapen du trenger for å lykkes med dine strikkeprosjekter!

Teknikker

I teknikkarkivet lærer du nye teknikker steg for steg. Hver måned publiseres det nye videoer som du kan øve deg og leke deg med!  Her finner du videoer av opplegg og fellemetoder, fletteteknikker, hullmønster, flerfargestrikk, german short rows m.m.

Bli med og lek i teknikkenes verden

Kunnskap

"Kunnskap er nøkkelen til suksess". I strikkernes hverdag vil jeg omformulere ordtaket til "Kunnskap er nøkkelen til strikkesuksess". Jeg mener virkelig at jo mer vi lærer om garn, strikkeprosesser, fremgangsmetoder og tilegner oss kunnskap - jo lettere blir strikkeprosjektene å gjennomføre. Vi får færre uferdige prosjekter, blir flinkere til å velge godt og riktig garn, unngår for store og for små plagg m.m.

Få kunnskapen til din strikkesuksess

Flere fordeler

Strikkebiblioteket er en medlemsportal som oppdateres hver måned med nye teknikkvideoer og kunnskap. Som medlem får du også medlemsfordeler som ingen andre får.

Bokgave

Du får tilsendt en valgfri bok fra bok-lageret. Her er det mange herlige bøker å velge mellom.

Fellesskap

Facebook-gruppe med en herlige strikkere som heier, støtter og hjelper hverandre.

Design

30 herlige design og flere på vei inn i strikkebiblioteket.

Rabatter

Som medlem får du 50% rabatt på oppskrifter, produkter og kurs hos Venica Design.

Nytt design er lansert

I strikkebiblioteket får du nå oppskriften på det nydelige "Diamant - tubebskjerfet".

 

Nyheter

I strikkebiblioteket venter det 30 herlige design til dine strikkeprosjekter og flere nyheter er på vei inn i strikkebiblioteket. En liten smakebit!

Topp

 

Lue

Sjal

Lanseres i mai

Bli medlem i strikkebiblioteket

Velkommen!

Nå gleder jeg meg så mye til å ha deg med i det herlige strikkebiblioteket. Vi skal bli godt kjent du og jeg og våre strikkeprosjekter.

Jeg heter Veronica og ble faglært strikkedesigner i 2019 gjennom kurset - "Bli strikkedesigner" av dyktige designer og businesscoatch Stella Charming.

Strikkebiblioteket ble utviklet som et oppslagsverk for meg selv. Etterhvert som jeg lærte nye teknikker, fremgangsmetoder, ord og utrykk m.m, ble kunnskapen og oppslagsverket større.

Strikkebibliotekets innhold er akkurat det jeg savnet som nybegynner i strikking. Nå deler jeg strikkebiblioteket med deg! Jeg gleder meg til å bli deg og dine strikkeprosjekter.