Velkommen

Hjertelig velkommen til medlemsportalen for garn og strikkeentusiaster. Medlemsportalen hvor du utvikler dine strikkekunnskaper, utforsker nye teknikker og får inspirasjon og tilgang til nye strikkeprosjekter.

Bli medlem

Oppskrifter

Du får tilgang til oppskrifter og kreative garnprosjekter. Oppskriftene har videoer og kursmateriell.


Du får personlig oppfølging og veiledning fra strikkedesigner (meg) ved behov.

Bli med å strikk lekre design

Strikkekunnskap

Lær mer omstrikkeprosesser, fremgangsmetoder, garnkvaliteter, utstyr, blokking, diagrammer, strikkefasthet og mye mer. Strikkekunsten er et fantastisk innholdsrikt fag og håndverk. 

Medlemsportalen har kunnskapen, rådene og veiledningen for å hjelpe deg på veien til å bli en erfaren og dyktig strikker.

Bli medlem og få full tilgang til fantastisk kunnskap

Teknikkvideoer

Lær teknikker som hullstrikk, flettestrikk, avfelling, opplegg, mønsterstrikk med mer. Du lærer hvordan teknikkene frem og tilbake, og rundt. Her er det virkelig rom for lek og morro med å sette sammen flere teknikker.

Bli med og lek i teknikkenes verden

Garnentusiaster

Du får tilgang til  ett fantastisk nettverk med andre garn og strikkeentusiaster.
Det er noe spesielt med å ha felles interressser og være endel av et nettverk med felles interresse. Dele erfaringer og få gode tips og råd, vise frem sine nydelige strikkeprosjekter eller bare skravle om garn og strikking.

Bli med

Rosedrøm!

Du får tilgang til oppskriftene til Rosedrøm som er to plagg med flere variasjonsmuligheter. Du kan bruke plaggene sammen både som skjørt og kjole eller hver for seg sammen med andre plagg.

Som medlem får du et eget kurs i utregning og tilpassing av størrelsene på plaggene, slik at plaggene sitter som et skudd på deg.

 

Bli med å strikk lekre design

Medlemsportal

kr 99

pr mnd

Bli medlem

Elin S Berge

"Jeg synes det er så gøy å endelig ha lært å strikke, sjøl om jeg er helt i startgropa, men det er så deilig å kjenne på mestringsfølelsen. Det blir Venica genser når jeg omsider blir ferdig med den genseren jeg holder på med nå. Takk for å få være med i ei veldig koselig gruppe."

Kristina Mathiesen

"Jeg har heklet endel i mitt liv og takket være din hjelp har jeg nå strikket to herlig plagg til valpen vi snart skal hente. Må si at bilturen Lofoten-Kristiansand ble så mye mer behagelig med strikketøyet i fanget. Gleder meg så til å strikke fler dachs gensere men trenger fremdeles hjelpen din, sååå fornøyd!»

Gro Kirsti Johansen

"Strikkebiblioteket er til stor hjelp for meg og mange. Du har gjort det så enkel for oss. Heier på deg og dine design som jeg vil strikke flere av."

Spørsmål og svar

Velkommen

Jeg heter Veronica og ble faglært strikkedesigner i 2019 da jeg tok kurset - "Bli strikkedesigner"  Jeg bruker mye tid på å studere strikkehistorie, lære terminologiene, teknikker og strikkeprosessene for å gi deg topp kvalitet og godt innhold i medlemsportalen.

Hjertelig velkommen!

Påmelding

Ribbekant med vakker bølgestruktur

Designprosessen - fra ide til ferdig oppskrift

Sjekk pinnestørrelsen før du strikker

Strikk rett fra venstre mot høyre

Strikkekunstens historie

Garn og garnkvaliteter

Garn som loer, nupper, klør eller er statise

Garnkvaliteter og fibre